CARWRAPPING

SOORT VOERTUIG PRIJS
COMPACT 3 deurs Fiat 500, VW UP , Smart, FULL WRAP v.a. €1600,-
Compact 3 deurs / 5 deurs Peugeot 108, Audi A1, Toyota Yaris FULL WRAP v.a. €1900,-
HATCHBACK 3 deurs / 5 deurs Ford fiesta, Audi A3, VW golf, FULL WRAP v.a. €2100,-
SEDAN / LIMO 2 deurs / 4 deurs BMW 3/5 serie, Tesla Model 3, Audi A4/A6, Mercedes C, FULL WRAP v.a. €2300,-
STAION / CROSS 5 deurs VW Passat, Audi A4, BMW touring FULL WRAP v.a. €2400,-
SUV / MPV 5 deurs VW Touareg, Audi Q7,BMW X6, FULL WRAP v.a. €2500,-
BESTELWAGENS / BUSJES FULL WRAP v.a. €1900,-
*De genoemde prijzen zijn vanaf richtprijzen en deze worden op aanvraag definitief geoffreerd. Prijzen zijn inclusief btw, ontvetten, demonteren, plakken, monteren en schoon opleveren van alle gelakte delen van de auto zoals; handvaten, spoiler, spiegelkapjes, dak, portieren, achterklep, motorkap, spatschermen en bumpers, tevens met de sponningen tot 2e rand, of anders in overleg.

>Carwrappen is DE trent omtrent styling, het ziet er niet alleen gaaf uit maar het beschermt ook je lak tegen steenslag en oppervlakkige krassen. Dit is een voordelig en goed alternatief om uw voertuig te verfraaien, te conserveren en te beschermen. Door de extra laag door middel van folie beschermt u de originele ondergrond.

bent u de kleur van uw voertuig zat of toch liever een andere kleur spiegels of een ander kleur dak ? dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Carwrappen is in feite niets anders dan het inpakken van een auto. Meer specifiek: aan de buitenzijde van de carrosserie brengen we speciaal ontwikkelde folies aan. Deze folies zijn zelfklevend en van een hoogwaardige kwaliteit. De folies beschermen u auto tegen steenslag, krassen en weersomstandigheden. U kunt de folie ten alle tijden probleemloos verwijderen. Na verwijdering ziet uw auto weer uit als voor de wrap. U kunt kiezen uit verschillende soorten folie zoals glans, mat, carbon en speciale designs

VEELGESTELDE VRAGEN

1De schade van mijn auto is pas hersteld, kan ik de auto gelijk laten wrappen?
Nee het is raadzaam om de auto nog 1,5 a 2 weken te laten drogen.
2Kunnen kunstof delen geplakt worden?
Mits deze gespoten zijn, ongespoten kunstof delen worden niet meegeplakt.
3Wat is de levensduur van de folie?
De levensduur ligt tussen de 5 en 10 jaar. U zult dus jarenlang plezier hebben van uw wrap.
4Hoe snel kan mijn auto gewrapt worden?
Binnen 24 uur. Breng je auto de avond ervoor zodat deze in onze werkplaats kan acclimatiseren. Voor de gemiddelde auto hebben wij 2 dagen nodig.
5Als mijn auto gewrapt is kan ik dan nog door de wasstraat?
De folieproducenten geven geen garantie op de folie bij gebruik van de wasstraat. we adviseren handwas of gebruik van pronano wat verkrijgbaar is in onze shop
6Hoe zit het met de garantie? Als iets los laat?
Zo snel laat iets niet los maar mocht het wel gebeuren dan verhelpen wij dit direct. Wij geven garantie op zowel de montage als op de folie bij correcte verzoring.
7Hoe zit het met onderhoud van een gewrapte auto?
Gewoon wassen op zn tijd en regelmatig afnemen met een speciale wrap reiniger/ontvetter. Verder zijn er speciale onderhoudsproducten in onze shop om uw wrap in optimale conditie te houden. Poetsen is niet meer nodig!
8Is Carwrapping permanent net als spuiten?
Nee, dat is nou juist het mooie van carwrapping, het te allen tijde weer af. De tijd dat de wrap erop zit is uw auto wel volledig beschermd door invloeden van buitenaf zoals vogelpoep, steenslag en dergelijke
9Wat gebeurt er als de wrap wordt verwijderd? zit er dan allemaal lijm resten op mn auto?
Indien een wrap vakkundig wordt verwijderd zal u auto/lak weer in dezelfde staat verkeren als voordat de wrap erop ging. Bij gebruik van goed kwalitatieve folie’s zullen er geen lijmresten achterblijven.