VAKMANSCHAP
PASSIE
SERVICE

SKYTUNING


OVER ONS

Slechts 4 jaar geleden zijn wij begonnnen met het waarmaken van onze droom; Carwrappen en blinderen ! Met passie voor auto's en kennis over belettering en signing hebben wij onze krachten gebundeld en zijn wij in 2014 Skytuning begonnen. Wij zien carwrappen en ramen tinten als een innovatie die design, gemak en bescherming samenbrengt. Een top oplossing dus! Onze aandacht gaat uit naar vakmanschap, service en kwaliteit. Wij werken uitsluitend met de beste materialen van 3M, Avery en Arlon. Voor de goedkoopste wrapper zul je echter wel even verder moeten zoeken. Pas asljeblieft wel op: Wrappers die hun diensten voor een laag tarief aanbieden, zijn vaak niet gespecialiseerd en beschikken niet over kwalitatieve materialen. ​Voor de onderstaande diensten zit je bij ons op het juiste adres!

ramen tinten

een van de mooiste klussen zijn ramen tinten. een auto veranderd van aquarium naar stoere bak. kinderen die heerlijk koel achter in kunnen zitten zonder de hinderlijke zon . en dan niet de privacy niet te vergeten ! wij tinten uitsluitned met johnson windowfilms en die staan achter hun folie en bieden levenslange garantie op montage en kleurbehoud. .


CARWRAPPING

uw auto gekocht met een kleurtje die u toch liever anders gezien had? geen probleem door de ruime keuzen uit hexxis, 3m, arlon en avery hebben wij voldoende keuze om uw voertuig te voorzien van een andere kleur. of het nou gaat om een compolete voertuig of alleen een dak. bij ons geen probleem,


TOT SNEL OP DE HAMSTERKOOG


Mocht u vragen hebben of intresse hebben in een van onze diensten.