De ProNano Plus is een gepatenteerde dieptereiniger gebaseerd op Nano Technologie. Een Nano molecuul is de kleinste molecuul ter wereld. Voor uw beeldvorming, een Nano molecuul is 80.000 keer zo klein als de breedte van een menselijke haar.

Net als onze huid, heeft de oppervlakte van een wagen of machine een microscopische poriën structuur. Doordat wij de Nano moleculen in de ProNano Plus reinigende en weekmakende eigenschappen hebben meegegeven, wordt uw wagen of machine tot de poriën gereinigd. Een echte dieptereiniging dus!

Na de dieptereiniging wordt de ProNano Diamond Nano Wax aangebracht. In deze wax hebben wij de Nano moleculen wax eigenschappen meegegeven. Deze Nano Wax trekt in de porren van het gereinigde oppervlak. Dit werkt glans & kleurversterkend. Tevens maakt het de wagen of machine water & vuilafstotend!

Reiniger: ProNano Plus
ProNano Plus weekt moeiteloos de sterkste vervuiling los!

  • Wax: ProNano Diamond Nano Wax
    Werkt glans- en kleurversterkend en maakt het behandelde oppervlakte water- en vuilafstotend!

Velgen reiniger: All Wheel Clean of Inox Red
Inox Red: Voor licht metalen, stalen en gespoten velgen.
All Wheel Clean: Voor aluminium, chrome velgen (Ook: Alcoa & Dura Bright)

ProNano Activator

Extreem krachtige reiniger voor o.a. aluminium, RVS, lichte metaalsoorten en gespoten oppervlakten. Het lost vuil moeiteloos op en haalt verkleuringen door o.a. ijzerhoudend bronwater en bestrijdingsmiddelen uit het oppervlak. Geschikt voor trucks, trailers, landbouwmachines, etc.

Inwerkingstijd max: 20 tot 30 seconden
Gebruiken in combinatie met ProNano Plus

AANBIEDINGEN

Direct aan de slag met jouw car of truck! Dat kan met het ProNano Starterspakket Alcoa.

ALL READY PRODUCTS

Al deze producten zijn direct klaar voor gebruik.

TOOLS